Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Sjoerd Lammertink on Ristorante Luca

Erg gezellig en leuk restaurant. Je kunt er iets goedkoper pizza eten en ook duurder, dus perfect voor iedereen. Rustig en goede bediening, aan te raden!! zeker naartoe gaan

by Goosia on Ristorante Luca
top

Ik en mijn vriendin hebben heerlijk bij Luca gegeten. A'la carte, vooraf een verrukkelijke carpaccio, hoofdgerecht tournedo die was lekker mals.Als toetje koffie met limoncello.Personeel was zeer aimabel en onze eerste kennismaking met Luca was warm.

by m.heijde3 on Ristorante Luca
service uitstekend

De Scaloppina was uitstekend. Pizza Tonino idem. De service was uitstekend. De wijn die we wilden was er niet meer. We kregen voor dezelfde prijs een andere, duurdere aangeboden. Heerlijk. We hadden gereserveerd, maar het was zo druk dat uiteindelijke de slechtste tafel voor ons was. Maar zodra er een betere plek vrijkwam, konden we verhuizen. Al met al hebben we zeer ontspannen en lekker gegeten. Een aanrader!

by B Fisser on Ristorante Luca
kindvriendelijk restaurant

We hebben vanavond via de AH restaurantactie gegeten bij Luca. We hadden gereserveerd voor 2 personen en vandaag gebeld of onze jonge kindjes mee konden (1 jaar en 2,5 jaar). Dat was geen probleem.We kwamen binnen en werden meteen warm verwelkomt.We kregen een tafeltje bij het raam en er stonden keurig twee kinderstoeltjes klaar!Ook al aten we er via de AH actie, we mochten alles van de kaart kiezen.Zodra de kindjes in de stoel zaten, werd er een kleurboek gebracht en een puzzel om de kleintjes zoet te houden.. heel fijn!Ik bestelde, carpaccio, tournedos en een koffie met likeukertje. Mijn vriend bestelde kalfsfricandeau, Calzone en een stracciatella ijsje met chocolade saus. De kleinste aten lekker samen van de pizza. We vroegen of er wat champignons om mochten en ook dat was geen probleem.Na het voorgerecht kwam al vrij snel het, hoofdgerecht wat we persoonlijk niet vervelend vonden aangezien je met de kleintjes nog geen uren kunnen tafelen.M'n vriend vroeg of zijn ijsje in twee kommetjes geserveerd mocht worden, zodat onze 2,5 jarige ook kon meegenieten... ook geen probleem.Kortom... heerlijk gegeten, enorm servicegerecht en erg kindvriendelijk restaurant. Wij gaan zeker terug!!

by Ingrid Koppen on Ristorante Luca
Heerlijk gegeten

Een broodmandje met warm stokbrood en tapenade/kruidenboter komt al snel op tafel.Wij hadden als voor gerecht inktvisringen en die waren zo anders dan anders, echt een heerlijk licht en smaakvol voorgerecht. En natuurlijk zijn de pizza's niet te evenaren, lekkere dunne bodem en rijk belegt, toetje, wijn en koffie ook prima. Op de bediening is ook niets aan te merken. Wij komen zeker terug.

by Keesypes on Ristorante Luca

Wij hebben er heerlijk gegeten, het restaurant was stampvol.De bediening was goed en heel gezellig.Alle drie gerechten die we hadden waren heerlijk, vooral het vlees(tournedos) van het hoofdmenu was fantastisch en lekker mals.We zullen zeker dit restaurant aanraden.

by Kim Clevers on Ristorante Luca
gezellige bediening

Altijd weer een leuk feestje om te dineren: een prima keuken met ruime keuze en gezellige, kundige bediening met een lach!